Uniunea Asociațiilor Caritative

"Sfântul Vincențiu de Paul" din România

Renato Foto Navidad 768X439

 

”Dragi mei vincenți, membri ai Conferințelor Sfântului Vincent de Paul, CRĂCIUN FERICIT!

Felicitări tuturor vincențienilor din întreaga lume pentru dedicarea, afecțiunea și zelul de care dau dovadă zilnic alături de oamenii care trăiesc în nevoi materiale sau spirituale.

Exită noile forme de suferință care cer de la noi toți o nouă perspectivă asupra societății din care facem parte și, prin urmare, o nouă modalitate de a combate cauzele și consecințele sărăciei.

Prezența voastră în această lume este o lumină pentru toți, așa cum Cristos este lumina lumii. Ca Vincențieni, acționăm să oferim celor care suferă o viață mai bună bazată pe dragostea pentru Dumnezeu și pentru cel de lângă noi.

În acest timp Sfânt al Crăciunului, reînnoim idealurile solidarității, iubirii și dragostei, virtutile pe care le au creștinii și care constituie moștenirea fondatorilor noștri. Acolo unde întâlniți umbre de tristețe și indiferență, să purtăm dragostea lui Isus Cristos; unde este invidie și vanitate, să oferim dulceața inimii Mariei; unde este lipsă de speranță și dragoste, să experimentăm puterea sfântului Iosif.

În numele Consiliului General Internațional, al Consiliului Internațional de Administrație și al personalului din Paris, vă urez un CRĂCIUN FERICIT!

Dorim, de asemenea, ca anul 2019 (Anul Internațional al lui Paul Lamache și 180 de ani de la Consiliul General) să fie pentru toți, un an plin de realizări, în special în munca de voluntariat. 
Fie ca Dumnezeu să ne binecuvânteze și să ne ierte eșecurile.

Lăudat sa fie Domnul nostru, Isuse Cristos!"

traducere: Marilena Bartic

Președinte Asociația Sf. Anton de Padova Iași