Uniunea Asociațiilor Caritative

"Sfântul Vincențiu de Paul" din România

Vizita la spitalul Bârnova

 

,,Adevăr vă spun: tot ce ați făcut unuia dintre frații mei cei mai mici mie mi-ați făcut”

(Mt. 25:40)

Mermbrii Asociației Sf. Vincențiu de Paul Tomești împreună cu surorile din congregația ,,Surorile de caritate ale sfântului apostol Paul” din comunitate au mers în data de 27 decembrie la spitalul Bârnova pentru a oferi daruri celor 180 de bolnavi aflați internați aici.

Am fost primiți cu căldură și recunoștință de toți, mai ales că în fiecare secție bradul era împodobit iar bolnavii care îl admirau îl așteptau încă pe ,,Moș Crăciun”

Personalul angajat a dat dovadă de un înalt profesionalism, ne-a îndemnat la discreție și respect față de suferința pacienților  și ne-a prezentat  pe scurt regulamentul din cadrul instituției, oferindu-ne totodată sprijin în vederea împărțirii darurilor. 

Îmreună, printr-o frumoasă colaborare, am reușit să organizăm această activitate. În ciuda faptului că am rămas un grup mic dar activ al asociației, sperăm ca anul 2017 să fie cel puțin la fel de roditor ca și acesta și cu ajutorul bunului Dumnezeu sa nu încetăm să aducem un strop de iubire fraților noștrii aflați în suferință.

Îi suntem recunoscători lui Dumnezeu pentru faptul că ne-a oferit ocazia ca să-l slujim pe El în frații noștri și îl rugăm să ne dăruiască harul și iubirea sa pentru a putea fi mereu ,,sarea pământului și lumina lumii” așa cum El își dorește. 

 

sora Simona