Uniunea Asociațiilor Caritative

"Sfântul Vincențiu de Paul" din România

       Iubindu-l pe cel Rastignit, ne îndreptăm spre Sarbătoarea  Luminii !
       

              Iubiți frați vincențieni, iată suntem în  Săptămâna  Mare, urmând să ne dedicăm cu toată generozitatea sufletului pătrunderii misterelor pascale.

               Cristos a luat asupra sa crucea și suferința și a mers pe cale, inaintea noastră, hotarat, înainte. Noi nu trebuie decat să călcăm pe urmele Sale și să îl urmăm. Prin celebrarea pioasă, în spiritul credinței, a acestor zile să ne lăsăm din nou întăriîț în credința  noastră și să-l urmăm pe Mântuitorul, care, prin cruce și suferință, dorește  să ne conducă la slava Învierii.

                Și dacă inimile noastre sunt acum împreună în jurul Iubirii Răstignite, așa să fie ele și în fața Domnului Înviat, astfel  ca nimic să nu  împiedice unitatea noastră, a  Asociațiilor Sf.  Vincențiu de Paul  care se dovedesc a fi mâna întinsă a Domnului pentru semenii noștri, de pe meleagurile noastre, aflați în nevoie,

               Vă doresc dumneavoastră, tuturor celor care activați în cadrul mișcării vincențiene laice din România, să aveti parte de bucuria întâlnirii cu Domnul Inviat, ca împreună să cântăm ,,Cristos a înviat!"...și alții fericiți, convinși, să ne raspundă: ,,Adevărat a înviat !"

 

 Eva Peter

Președinte Uniunea Asociațiilor Caritative Sfântul Vincențiu de Paul din România